Bürotime 9. Türkiye Çağrı Merkezi Konferansı ve Fuarında sektöre özel çözümlerini tanıttı

Yılın en önemli Çağrı Merkezi organizasyonu olan Türkiye Çağrı Merkezi Konferansı ve Fuarı kapsamında, Bürotime 24-25 Ekim 2013 tarihlerinde Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda çağrı merkezi sektör temsilcileri ile buluştu. Bu yılki ana teması çağrı merkezlerinin temel bileşenlerinden “İnsan” olan konferans ile eşzamanlı olarak gerçekleşen Türkiye Çağrı Merkezi Fuarı’nda, Bürotime çağrı merkezlerinin kalabalık ekipleri için geliştirilen akıllı çözümlerini sundu.

Fuarda Bürotime, telekom sektörünün gelişmekte olan önemli bileşenlerinden çağrı merkezlerindeki müşteri deneyimini iyileştirmek ve sektörü desteklemek için tasarladığı ürünlerini sundu. En önemli hedef kitlelerinden olan yerli ve yabancı bini aşkın çağrı merkezi yönetici ve çalışanına ulaşarak, çeşitli sektörlerde kazanılan başarı öyküleri ile onlara ilham vermeyi hedefledi. Çağrı merkezi yöneticileriyle bir araya gelen Bürotime, ofis tasarımı ve mobilyalarına özgün bakış açılarını öğrenme fırsatı yakaladı, yeni işbirliklerinin temelleri atıldı.

Bürotime Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Tosunoğlu fuar katılımlarıyla ilgili “Ofis mobilyalarının lider markası Bürotime olarak, 9. Türkiye Çağrı Merkezi Konferansı ve Fuarı’nda çağrı merkezlerine yönelik en yeni hizmetlerimizi tanıttık. Türkiye Çağrı Merkezi Fuarı’nda çağrı merkezi sektörünün lider firmalarıyla buluşmaktan büyük mutluluk duyduk. Bürotime olarak üzerinde durduğumuz en önemli husus, özellikle çağrı merkezi çalışanları gibi günün büyük bir kısmını ofiste ve masa başında oturarak geçiren insanların konforudur. Ofiste geçirilen bu zamanın kalitesi tasarlanan ürünlerin ergonomisi ile doğrudan ilgilidir. Bürotime olarak biz ürünlerimizde ergonomi kriterini ön planda tutuyoruz. İnanıyoruz ki ergonomi göz önünde bulundurularak üretilen bir ürün, ofis çalışanlarının gün sonunda daha sağlıklı bir şekilde ofisten ayrılmalarını sağlar. Bu da kişinin işte geçirdiği zaman içerisinde minimum yorulmasını, minimum yıpranmasını ve maksimum verim elde etmesini sağlayacaktır. Böylelikle kişi kendini daha dinamik ve sağlıklı hissedecektir. Çağrı Merkezi Konferansı ve Fuarı, bu sektörün lider isimlerini bir arada görmek ve bilgi ve deneyimlerinden yararlanarak paylaşımda bulunmak adına büyük önem taşımakta. Sektöre yönelik iş süreçlerimizi geliştirmemize yardımcı olan bir fikir alışverişi ortamı sunan etkinliğin hem bizim hem müşterilerimizin verimliliğini artıracağına inanıyorum” şeklinde konuştu.