Basın Odası

E-bülten

Bizi takip etmek için e-posta adresinizi kutuya yazıp ok tuşuna basınız.

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Turquality

Bürotime a bir ödül de Türkiye Uçuyor Buluşmalarından

Tasarımlarında ofiste ergonomi, konfor ve şıklık temalarını yansıtan Türkiye’nin lider ofis mobilyaları üreticisi Bürotime, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz’ın katılımıyla Konya’da gerçekleştirilen Türkiye Uçuyor Buluşmaları’nda Kurumsallaşma ve Markalaşma Özel Ödülü’ne layık görüldü.

AnadoluJet’in, Anadolu’daki KOBİ ve aile şirketlerine 2023 hedefleri doğrultusunda vizyon sağlamak amacıyla 14 Kasım’da Konya Rixos Otel'de düzenlediği Türkiye Uçuyor Buluşmaları’nın dördüncüsüne katılan Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, yaptığı konuşmada Kalkınma Ajansları ve Türkiye'nin 2023 vizyonuna dikkat çekti. Özgün tasarımlı, konforlu ve ergonomik ürünleriyle modern şıklığı ofislere getiren Bürotime’ın Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Tosunoğlu, Kurumsallaşma ve Markalaşma Özel Ödülü’nü Cevdet Yılmaz’dan alırken konuyla ilgili olarak “Çıkış noktamız olan Konya’dan tüm dünyaya yayılmış bir firma haline geldik. Bu süreçte kurumsallaşmanın ve marka yaratmanın tüm virajlı yollarından geçtik. Markamızın gücünün bu ödülle bir kez daha tescillendiğini görmekten Bürotime olarak kıvanç duyuyoruz” dedi.