Bürotimeın yarışması İşi Kolaylaştıranlarda kazananlar belli oldu!

Facebook’ta www.apps.facebook.com/isikolaylastiranlar adresinde çekişmeli geçen halk oylamasının ardından ilk 10’a kalan finalistler arasından birinci, yarışma jürisinin seçimi sonucu belirlendi. Yarışmada Eskişehir Odunpazarı Belediyesi’nde çalışan Turgut Yolsever birinci seçilerek ödülleri topladı. Jüri üyeleri değerlendirmelerinde adayların sektörlerini, çalışma alanlarını ve işyerlerine katkılarını dikkate aldı. Turgut Yolsever işyeri için yaptığı “Bilgi İşlem Müdürlüğündeki server, router, switch ve access point gibi aktif cihazları periyodik olarak kontrol ederek, çalışmayan cihazları belli kişilerin cep telefonlarına SMS ile bildiren yazılım” çözümüyle birincilik ödülüne layık görüldü.

bu yarışmayla şirketlerinde işlerin daha iyi, hızlı ve kolay yapılmasını sağlayan yeni bir fikir bulan ya da küçük çözümlerle büyük farklar yaratan çalışanları ödüllendirmeyi ve herkese tanıtmayı hedefledi. İşyerleri ve yöneticiler önce, aday gösterdikleri çalışanlarının iş ortamında "işleri nasıl kolaylaştırdığını" www.burotime.com/isikolaylastiranlar adresinde 300 harfi geçmeyecek şekilde anlattılar. Ardından Facebook kullanıcıları adayları oylamaya ve yarışmada ilk 10’u belirleyecek sıralamayı oluşturmaya davet edildi. Halk oylamasında en çok oyu alan adaylar finale kaldı. Facebook’ta yapılan oylamada en çok oy alan ilk 10 kişi arasında yarışma jürisinin yaptığı seçim sonucu kazanan işveren ve çalışan belirlendi.

Ayrıca oylamaya katılanlar arasından her 50. kişi bir adet 8 GB USB bellek kazandı. Yarışma sonuçlarına ve USB bellek kazananların tam listesine www.apps.facebook.com/isikolaylastiranlar adresinden ulaşılabilir.