Basın Odası

E-bülten

Bizi takip etmek için e-posta adresinizi kutuya yazıp ok tuşuna basınız.

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Turquality

Capoyu görmeden yönetici odanızı dekore etmeyin!

Yönetici koltukları herkesin bir gün oturmak istediği makamlardır. Capo ile siz de koltuğunuzdan hiç kalkmak istemeyeceksiniz. Gün boyu ofiste masa başında çalışan yöneticiler için tasarlanan Capo, koltuk seçiminde ergonominin önemini bilen yöneticiler için ideal bir seçenek. “Rahatlığımın yanı sıra ciddiyet, şıklık ve ihtişamlı bir görüntü sunmak da benim için önemli” diyorsanız, Capo’nun koyu renk deri seçeneklerini tercih edebilirsiniz.

Bir işletmenin en özenle dekore edilen, gücünü ve prestijini yansıtan bölümü olan yönetici odaları için Bürotime’ın özel olarak tasarladığı Capo, farklı renk seçenekleriyle her zevke ve ofis ortamına hitap ediyor. Makam odanızın yıldızı olacak olan Capo, rahatlığının yanı sıra zarif ve farklı tasarımıyla saygınlığınızı artırıyor. Şık bir görünüm sunan Capo yönetici ofis koltuğu, karakteristik çizgileri sayesinde tüm ofislere kolaylıkla uyum sağlıyor.

Misafir ya da personel mobilyalarıyla da uyumu yakalamak isterseniz, Bürotime’ın www.burotime.com adresinde geniş bir tasarımcı ekibi tarafından ergonomi göz önüne alınarak tasarlanmış yüzlerce seçenek arasından pek çoğu size hitap edebilir.

Capo hakkında ayrıntılı bilgi almak ve en yakın Bürotime mağazasına ulaşmak için www.burotime.com adresini ziyaret etmek yeterli.