Basın Odası

E-bülten

Bizi takip etmek için e-posta adresinizi kutuya yazıp ok tuşuna basınız.

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Turquality

Fusion zamanın ötesinde tasarımı ve konforuyla ofislere enerji ve motivasyon katıyor

Ofiste ergonomi, konfor ve şıklığı ön plana çıkaran Türkiye’nin lider ofis mobilyaları üreticisi Bürotime, hareketli ve organik çizgilerin oluşturduğu formunda aynı zamanda kullanıcıya benzersiz bir konfor sağlayan Fusion ofis kanepeleri ile çalışma alanlarına farklı bir stil kazandırıyor.

Yönetici odaları ve bekleme alanları için tasarlanan Fusion, kütlesel bir oturma yüzeyini tamamlayan zarif ayakları ile estetik bir duruş sergilerken ayaklarda kullanılan ahşap malzeme ise mekânlara sıcak ve klasik bir hava katıyor. Tasarımının sağladığı sıra dışı estetik görünüm, benzeri olmayan bir konforu da beraberinde getiriyor. Yüksek, geniş ve rahat sırt yüzeyi ile uzun süreli görüşmelerde bile vücudu kusursuz şekilde kavrayarak rahat bir kullanım sunan Fusion farklı renklerdeki deri seçenekleriyle ofislerin demirbaşı olmaya hazır.

Fusion ürün ailesi hakkında ayrıntılı bilgi almak ve en yakın Bürotime mağazasına ulaşmak için www.burotime.com adresini ziyaret edebilirsiniz.