Zarafet ve konforun birlikteliği; Hills Oturma Grubu

Sadelik ile elde edilecek ferah ve modern bir çalışma ortamı, ofis tasarımcılarının tercihi olmaktadır. Bir de buna albenili, dekoratif renkler katılırsa, hem çalışanlar hem de konuklar olumlu etkilenecek, çalışma isteği artacaktır.

Bulunduğu ortama ışıltı katan Hills, tekli, ikili ve üçlü alternatifleriyle her ofise rahatça uyum sağlayabilmektedir. Bu özelliği sayesinde Hills’i büyük ya da küçük salonlarınızda rahatça kullanabilir, müşterilerinizin gözünde ofisinizin ve şirketinizin farklı bir şekilde algılanmasını sağlayabilirsiniz.

Eğer ofisinize biraz daha sıcaklık katmak istiyorsanız, Hills’in doğal ahşap renklerini ve kahve tonlarını kullanabilirsiniz. Metal ayaklarıyla uyum sağlayan deri/suni deri kaplaması, ahşap yüzeylere sahip olan ofislerde kullanıldığında metal ile ahşabın uyumundan faydalanabilir ve cesur tasarım fikirleri uygulayabilirsiniz. Ancak, aksesuar kullanımını abartmayın, sade ve modern bir ortam yaratmak istediğinizi unutmayın. Dosyalar, elektronik eşyalar ve kırtasiye ürünlerinden oluşan dağınıklığı ortadan kaldırarak, göz yormayan, sade, şık ve minimal bir ortam yaratabilirsiniz.

Hills ürün grubu hakkında ayrıntılı bilgi almak ve en yakın Bürotime mağazasına ulaşmak için www.burotime.com adresini ziyaret etmek yeterli.